Prodej pozemku Seč /Ústupky, okres Chrudim

Seč, Ústupky

3 990 000,- za nemovitost

Martin Rázek

Telefon

Telefon:

+420777030035

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Prodej pozemku, projektu a stavebního povolení. Krásný slunný pozemek v klidné, okrajové části Seč/Ústupky, který je ideální pro stavbu moderního domu pro rodinnou rekreaci. Tento pozemek má platné stavebním povolením, které bylo vydáno v červnu 2023. Součástí ceny je i kompletní projekt rodinného domu. Noví majitelé budou mít výhodu, že od Sečské přehrady je pozemek vzdálen pouhých 300 metrů. Navíc se nachází v blízkosti wellness resortu Jezerka. Pozemek je připraven na okamžité zahájení stavby. Přípojka elektřiny a vody na pozemku. Pozemek je oplocený.

Vodní nádrž Seč je ideálním místem pro koupání a vodní sporty. Pláže jsou travnaté a vstup do vody je pozvolný a pokrytý pískem a oblázky. V okolí je také možné si pronajmout lodě a vodní šlapadla. Můžete si užít sportovní a kulturní vyžití v jednom z mnoha kempů v blízkosti. Rybářský sport je samozřejmostí. Pokud máte rádi turistiku a cykloturistiku, budete mít na výběr z mnoha turistických a cykloturistických stezek v okolí. Navíc je zde mnoho přírodních a kulturních zajímavostí, jako například zámek Oheb, zřícenina hradu Klokočov, zámek Vildštejn, torzo hradu Seč a zámek Běstvina.

Tento pozemek nabízí ideální kombinaci přírodního krásna a možnosti aktivního odpočinku. Neváhejte a získejte svůj vlastní ráj pro rodinnou rekreaci.

Subtyp nemovitosti

Bydlení

Město

Seč

Operace

Prodej

Plocha pozemku

908 m2

Typ nemovitosti

Pozemek

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

1.336

Mapa umístění nemovitosti