Pronájem kanceláří 379 m2 (pravá část) s vlastním parkováním.

Pardubice, Polabiny, Fáblovka, 568

160,- za m²/měsíc

Martin Rázek

Telefon

Telefon:

+420777030035

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabízíme kancelářské prostory v prémiovém standardu v lokalitě Fáblovka v širším centru Pardubic. Pronájem kanceláří 379 m2 (pravá část) s vlastním parkováním.

Exkluzivní pronájem reprezentativních kancelářských prostor v atraktivní lokalitě Pardubic vč. velkého množství parkovacích míst pro zaměstnance i zákazníky . Moderní administrativní budova je rozdělena na pravé a levé křídlo se společným schodištěm. Byla postavená v roce 2007 a nabízí levou část v druhém nadzemním podlaží o velikosti 379 m2 a 20 venkovních parkovacích míst. Prostory prošly kompletní rekonstrukcí a jsou v skvělém stavu nové koberce, osvětlení a vymalování. Nabízíme 7 prostorných a prosvětlených kanceláří, velký open space jednacích místností, samostatnou kuchyňku, jídelnu, toalety vč. sprch. Součástí jsou i příruční sklad. V kancelářích najdete také rozvody počítačové sítě, což zajišťuje plynulý chod vašich IT zařízení. Jsou ideální pro firmy hledající kvalitní pracovní prostředí s výbornou dostupností. Přístup do kanceláří 24/7, celé patro je uzamykatelné a hlavní dveře jsou opatřené zámkem na čip.

Prostory jsou k dispozici od ihned za měsíční nájemné 160 Kč + DPH/m2 a 25 Kč + DPH/m2 služby. V ceně záloh jsou zahrnuty různé služby jako topení, voda, úklid společných prostor, úklid sněhu, parkování a správa areálu.

K dispozici je také veškerá potřebná technická infrastruktura, vlastní trafostanice a bezpečnostní prvky. Pokud máte zájem, rádi Vás provedeme touto atraktivní nemovitostí, kontaktujte nás na níže uvedeném čísle.

Subtyp nemovitosti

Kancelář

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Skeletová

Město

Pardubice

Operace

Pronájem

Parkovací místa

40

Plocha pozemku

2000 m2

Plocha užitná

421 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Komerce

Umístění objektu

Okraj obce

ID nemovitosti

1.334_2

Mapa umístění nemovitosti